Roos onthult haar favoriete schoonheidsproducten voor in de tuin!

Als je net als Roos van tuinieren houdt, weet je dat het belangrijk is om goed voor je huid te zorgen terwijl je in de buitenlucht bent. In dit artikel deelt Roos haar favoriete Schoonheidsproducten die ze gebruikt tijdens en na het Tuinieren. Lees verder en ontdek welke producten zorgen voor een stralende en gezonde huid, zelfs na een lange dag in de tuin.

De beste schoonheidsproducten voor tijdens het tuinieren

Een goede huidverzorging begint met de juiste bescherming tegen de zon. De zon kan je huid namelijk flink beschadigen als je er niet goed voor zorgt.

Gelukkig zijn er verschillende producten op de markt die je kunnen helpen om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Zonbescherming voor een stralende huid

Roos raadt aan om altijd een goede zonnebrandcrème te gebruiken met minimaal factor 30. Dit helpt niet alleen om zonnebrand te voorkomen, maar beschermt ook tegen vroegtijdige huidveroudering en verkleuring. Vergeet ook niet om regelmatig opnieuw zonnebrandcrème aan te brengen, vooral na het zweten of afvegen van je gezicht.

Daarnaast is het dragen van een hoed of pet een goede manier om je gezicht en hoofdhuid te beschermen. Kies voor een hoed met een brede rand om je ogen, oren en nek te bedekken.

Roos’ top 3 favoriete producten voor handverzorging

Tuinieren kan zwaar zijn voor je handen, maar met de juiste producten blijven ze zacht en gezond. Roos deelt haar top 3 favoriete handverzorgingsproducten:

1. Een voedende handcrème: Een goede handcrème helpt om je handen zacht en soepel te houden. Kies er een met natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter, aloë vera of kokosolie.

2. Handscrub: Gebruik een keer per week een handscrub om dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren. Dit zorgt voor zachte en jonger uitziende handen.

3. Nagelriemolie: Verzorg je nagelriemen met een voedende olie om ze soepel en gezond te houden. Roos gebruikt graag een olie met vitamine E en natuurlijke oliën zoals amandelolie of jojoba-olie.

Gezichtsverzorging na een dag in de tuin

Na een dag hard werken in de tuin, is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Begin met het reinigen van je gezicht om vuil, zweet en zonnebrandcrème te verwijderen. Gebruik een milde reiniger die geschikt is voor jouw huidtype.

Daarna is het tijd om je huid een extra boost te geven met een verzorgend gezichtsmasker of crème.

Hydraterende maskers en crèmes

Roos is fan van hydraterende maskers en crèmes om haar huid na een dag in de tuin te kalmeren en te herstellen. Kies een masker of crème met voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur, aloë vera of honing. Laat het masker 10 tot 15 minuten intrekken, spoel het af met lauw water en breng vervolgens je favoriete hydraterende crème aan.

Met deze tips en favoriete producten van Roos, kun je genieten van een stralende en gezonde huid, zelfs na een lange dag in de tuin. Veel tuinplezier!

Geef een reactie